OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2747990
Menu
39302
Banner
39931
Main Description
39933

Ο Έλληνας Εργαζόμενος και οι Ξένες Γλώσσες


Η καλή γνώση ξένων γλωσσών είναι απαραίτητο προσόν που πρέπει να διαθέτουν τα στελέχη επιχειρήσεων, ιδιωτικών και δημοσίων, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της ενιαίας Ευρωπαϊκής αγοράς.

Επιχειρήσεις οι οποίες διαθέτουν στελέχη με το επιπρόσθετο αυτό προσόν, βρίσκονται σε πλεονεκτικότερη θέση για να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες εξελίξεις, τις προκλήσεις και τον ανταγωνισμό.

Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι ενήλικες ξαναγυρνούν στα θρανία είτε για να τελειοποιήσουν την γλώσσα που στο παρελθόν διδάχθηκαν είτε για εκμάθηση δεύτερης.

Η αναγνώριση, η καταξίωση, η ιεραρχική άνοδος είναι άμεσα συνδεδεμένες με την γλωσσομάθεια του εργαζόμενου.
Ο Έλληνας εργαζόμενος θέλει  να διακριθεί, θέλει η συμμετοχή του στις προκλήσεις και απαιτήσεις να είναι ανταγωνίσιμη, θετική και δημιουργική.
Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΝΤΟΥΡΤΟΥΡΕΚΑ κατανοώντας την επιθυμία αυτή των εργαζομένων δημιούργησαν τα ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ.

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
Τα τμήματα αυτά είναι ταχύρρυθμα.

Απευθύνονται:
♦ Σε αρχάριους που θέλουν τώρα να ξεκινήσουν μια ξένη γλώσσα και να τελειώσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα
♦ Σ’ εκείνους που έχουν παρακολουθήσει ξένες γλώσσες και δεν τις ολοκλήρωσαν

Αρμόδιος εκπαιδευτικός σύμβουλος συζητά με τον υποψήφιο για την γλώσσα που τον ενδιαφέρει και το επίπεδο των γνώσεων στο οποίο βρίσκεται. Για σαφέστερη εικόνα των γνώσεων του υποψηφίου δίδεται κατατακτήριο Test (αν κριθεί αναγκαίοι) και ο υποψήφιος τοποθετείται σε ανάλογο επίπεδο ώστε να μπορεί και να συνεχίσει αλλά και να αποδώσει χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες προσαρμογής.

Main Description
39934
Main Description
39935
Footer
39307